Fietsverhuur

Ontdek het groene Gelderland

De mooie groene omgeving rondom Oosterbeek ontdekt u het beste per fiets. Fiets langs de Rijn of IJssel, langs de heidevelden en zandverstuivingen op de Veluwe of ontdek de bossen rondom Oosterbeek. Wil je de steden en dorpen rondom Oosterbeek bezoeken? Dan is het huren van een fiets ook een goed idee! Je hebt geen stress met het zoeken van een parkeerplaats. En afspraken maken over wie de Bob is, is niet nodig. Wilt u ook fietsend de omgeving van Oosterbeek ontdekken? Kom dan langs de Oude Herbergh en huur een fiets.

Prijzen fietsverhuur

 • Fietsen Per dag Per week*
 • Gewone fiets € 10,00 € 50,00
 • Elektrische fiets € 25,00 € 125,00

* 7 dagen voor de prijs van 5 dagen

Fietsverhuur

Bij de Oude Herbergh in Oosterbeek kunt u verschillende fietsen huren. Zo kunt u kiezen tussen een ‘gewone’ fiets met 3 versnellingen of een elektrische fiets. De fietsen zijn makkelijk in hoogte verstelbaar, hebben een stevige bagagedrager met fietstassen en een stevige standaard.

Extra’s

Wilt u tijdens uw fietstocht genieten van een heerlijke lunch of ergens gezellig picknicken. Wij regelen het voor u! Tegen een kleine vergoeding maken wij een lunchpakket of picknickpakket klaar. De inhoud van deze pakketten kunnen we als verrassing samenstellen, maar natuurlijk kunnen we het ook naar u wens bereiden.

Fietsroutes door de Veluwe

Wij hebben een aantal mooie fietsroutes voor u uitgestippeld. De routes van deze tochten geven we bij vertrek gratis aan u mee.

Vrijblijvend beschikbaarheid opvragen

Wilt u graag één of meerdere fietsen reserveren, vult u dan het onderstaande formulier in. Hier kunt u ook de beschikbaarheid zien. Bellen mag natuurlijk altijd!

  De Oude Herbergh valt in de smaak!

  Jos van der Wielen
  een week geleden

  Jos van der Wielen

  Prima locatie, lekker ontbijt. Kan je prima een paar dagen overnachten.
  Frits van Bruggen
  een week geleden

  Frits van Bruggen

  Pittoreske Herbergh, waar je wordt ontvangen, naar een tafel wordt begeleid en vriendelijk wordt bediend. De producten zijn uitstekend, alles tegen redelijke prijzen en er is parkeergelegenheid.
  Marit van Hattem
  een week geleden

  Marit van Hattem

  We kwamen vandaag spontaan met 10 mensen (en aantal honden) en kregen een prachtig plekje op het terras. Goede bediening die de hand er niet voor omdraait om pannenkoeken door…
  Sophie muse
  in de afgelopen week

  Sophie muse

  Al best wat keren geweest en keer op keer geniet ik van smakelijk eten. Ook het personeel werkt hard en met het hart, dit is te zien, erg leuk!…
  Tim Alles
  in de afgelopen week

  Tim Alles

  Lekker gegeten alleen redelijk lang moeten wachten het personeel zou iets meer aandacht aan de tafel mogen geven, wij hebben elke keer zelf om eten en of drankjes moeten vragen.
  Anita62
  in de afgelopen week

  Anita62

  Afgelopen zondag van een heerlijk diner mogen genieten. Heerlijke spareribs gegeten en een heerlijke sorbet na. Personeel is ontzettend behulpzaam kortom alles was top!! Daarna een overnachting in een…
  Johan Riesenbeck
  3 weken geleden

  Johan Riesenbeck

  Het eten is er heel erg goed Wel van te voren reserveren, want het is er vaak erg druk Wij eten er elke week…
  Gracy Sand
  in de afgelopen week

  Gracy Sand

  Snelle service. Vriendelijk personeel. Populaire locatie. Blijkbaar zijn de pannenkoeken ook errug in trek. Heerlijk vispotje (zalm, kabeljauw, tonijn) met een groentenroerbak gegeten. Buikje vol😊…
  Eric Bertrand
  in de afgelopen week

  Eric Bertrand

  Lekker biertje ,goed getapt .redelijke prijs . En erg vriendelijk en attente medewerkers…
  Dick Mulder
  een week geleden

  Dick Mulder

  Voortreffelijke lunch gehad. snelle vriendelijke bediening. Alles netjes schoon. Leuk uitzicht op de straat/ rotonde.