Over ons

Toen een droom werkelijkheid werd

Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat….

Dit jaar is het  17 jaar geleden dat we de trotse eigenaren werden van restaurant en Bed & Breakfast De Oude Herbergh. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan dit jaar.

Het begin

18 januari 2005 was de eerste dag dat we open gingen. En wat was dat spannend voor ons. Samen met onze 2 kinderen kwamen we vanuit Scherpenzeel naar Oosterbeek. Het was een grote verandering, maar vooral ook een hele mooie uitdaging. We zijn intens trots dat we nu, 17 jaar later, staan waar we nu staan. We zijn dankbaar voor onze lieve familie, vrienden en zoveel lieve gasten die er in al die jaren voor ons zijn geweest. Heel veel dank !

Maar het meest trots zijn we op ons hele Oude Herbergh TEAM ! In de loop der jaren hebben wij een geweldig team van medewerkers om ons heen verzameld. Allemaal maken ze deel uit van onze “Oude Herbergh familie” ! We zijn heel blij dat we ook dit jaar weer een plek in de Terras Top 100 2022 hebben behaald. We zijn super blij met ons team ! Ook dit jaar willen wij er met ons enthousiaste team en met u als gast, een bijzonder jaar van maken.

Volwaardig restaurant

Waar we in de beginjaren vooral bekendheid genoten vanwege onze overheerlijke pannenkoeken, die overigens nog steeds onverminderd populair zijn, staan we vandaag de dag bekend als veel meer dan een pannenkoekenhuis: De Oude Herbergh is uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar je ook volop kunt genieten van andere topgerechten.

van ontbijt tot diner. Genieten kan bij ons de hele dag !

We verwelkomen u graag deze zomermaanden voor een kop koffie, lunch, borrel of diner.

Geniet van de zomer !

Sander en Miranda van de Wetering

De Oude Herbergh valt in de smaak!

Jos van der Wielen
een week geleden

Jos van der Wielen

Prima locatie, lekker ontbijt. Kan je prima een paar dagen overnachten.
Frits van Bruggen
een week geleden

Frits van Bruggen

Pittoreske Herbergh, waar je wordt ontvangen, naar een tafel wordt begeleid en vriendelijk wordt bediend. De producten zijn uitstekend, alles tegen redelijke prijzen en er is parkeergelegenheid.
Marit van Hattem
een week geleden

Marit van Hattem

We kwamen vandaag spontaan met 10 mensen (en aantal honden) en kregen een prachtig plekje op het terras. Goede bediening die de hand er niet voor omdraait om pannenkoeken door…
Sophie muse
in de afgelopen week

Sophie muse

Al best wat keren geweest en keer op keer geniet ik van smakelijk eten. Ook het personeel werkt hard en met het hart, dit is te zien, erg leuk!…
Tim Alles
in de afgelopen week

Tim Alles

Lekker gegeten alleen redelijk lang moeten wachten het personeel zou iets meer aandacht aan de tafel mogen geven, wij hebben elke keer zelf om eten en of drankjes moeten vragen.
Anita62
in de afgelopen week

Anita62

Afgelopen zondag van een heerlijk diner mogen genieten. Heerlijke spareribs gegeten en een heerlijke sorbet na. Personeel is ontzettend behulpzaam kortom alles was top!! Daarna een overnachting in een…
Johan Riesenbeck
3 weken geleden

Johan Riesenbeck

Het eten is er heel erg goed Wel van te voren reserveren, want het is er vaak erg druk Wij eten er elke week…
Gracy Sand
in de afgelopen week

Gracy Sand

Snelle service. Vriendelijk personeel. Populaire locatie. Blijkbaar zijn de pannenkoeken ook errug in trek. Heerlijk vispotje (zalm, kabeljauw, tonijn) met een groentenroerbak gegeten. Buikje vol😊…
Eric Bertrand
in de afgelopen week

Eric Bertrand

Lekker biertje ,goed getapt .redelijke prijs . En erg vriendelijk en attente medewerkers…
Dick Mulder
een week geleden

Dick Mulder

Voortreffelijke lunch gehad. snelle vriendelijke bediening. Alles netjes schoon. Leuk uitzicht op de straat/ rotonde.