Over ons

Toen een droom werkelijkheid werd

Dit jaar vieren wij dat we 16 jaar geleden de trotse eigenaren werden van restaurant en Bed & Breakfast De Oude Herbergh. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan dit jaar.

Het begin

18 januari 2005 was de eerste dag dat we open gingen. En wat was dat spannend voor ons. Samen met onze 2 kinderen kwamen we vanuit Scherpenzeel naar Oosterbeek. Het was een grote verandering, maar vooral ook een hele mooie uitdaging. In de loop der jaren hebben wij een geweldig team van medewerkers om ons heen verzameld. Ook dit jaar willen wij er samen met ons enthousiaste team en met u als gast, een mooi en bijzonder jaar van maken.

Volwaardig restaurant

Waar we in de beginjaren vooral bekendheid genoten vanwege onze overheerlijke pannenkoeken, die overigens nog steeds onverminderd populair zijn, staan we vandaag de dag bekend als veel meer dan een pannenkoekenhuis: De Oude Herbergh is uitgegroeid tot een volwaardig restaurant waar je ook volop kunt genieten van andere topgerechten.

Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot een restaurant waar werkelijk iedereen zich thuis voelt. Tel daar onze fantastische locatie, het gezellige terras en het geweldige team dat we in de loop der jaren om ons heen hebben opgebouwd bij op, en u zult begrijpen dat we er met alle plezier nog minimaal 15 jaar aan vast willen knopen.Ook in de toekomst gaan we vanzelfsprekend voor alleen de allerbeste kwaliteit, maar dat blijven we consequent combineren met vriendelijke prijzen: De Oude Herbergh is de plek in Oosterbeek om lekker te genieten. Niet alleen van de mooie omgeving, maar ook van onze gastvrijheid, de keuken, een heerlijk kop koffie of een goed glas wijn.

Bon appetit,

Sander en Miranda van de Wetering

De Oude Herbergh valt in de smaak!

Ellen Smit
een week geleden

Ellen Smit

Warme chocomel na een wandeling buiten over de Heather, genieten!…
Anna Belonje
4 maanden geleden

Anna Belonje

Wij hebben met z’n vieren hier lekker gegeten! En de jongen, die ons bediend, is heel erg aardig!…
Peter Ronk
een jaar geleden

Peter Ronk

Gewoon goed!!!!…
Dim Polman
een maand geleden

Dim Polman

Duurt heel lang sta al een uur te wachten en ze zij me water vergaten…
Willem-Jan Overgaauw
een maand geleden

Willem-Jan Overgaauw

De lekkerste hertenbiefstuk ooit hier gegeten. Zo ook weer vanavond. Top bediening, uitstekende kok. Geweldige Herbergh!…
Johan van Haaften
een week geleden

Johan van Haaften

Vandaag heerlijk geluncht. Ze waren onze bestelling vergeten maar dat is netjes opgelost. De lunch was heerlijk!!…
T'Clips
een week geleden

T'Clips

Het eten en personeel plus de mooi omgeven natuur geweldig, kortom een perfecte plek voor ontspanning en gezelligheid.
Silvia Klaassen
een week geleden

Silvia Klaassen

Heerlijke pannenkoeken, die goed belegd en absoluut niet vet zijn👍. Van tevoren aangegeven wensen wordt keurig rekening mee gehouden en de heer in de bediening was zeer attent⭐. Goede koffie…
Sandra Schmidt-Bergman
een week geleden

Sandra Schmidt-Bergman

Heerlijk gegeten en een fijne overnachting gehad. Fijn bed, gezellig ingericht en erg schoon. Uitgebreid ontbijt in de serre. Eigenaren en bediening waren bijzonder vriendelijk. Ik kom graag weer.
Cynthia Ong
een week geleden

Cynthia Ong

Super uitgebreid menu kaart top bediening.. Ruim terras om te zitten.. Lekker met heaters. De vissalade is een aanrader.